Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

Motul Leather Jacket Helstons Indy Buffalo (Wit)

Deze jas is gemaakt van hoogwaardig en zacht volnerf rundleer, is warm en beschikt over een uitneembaar vest.

Artikelnummer P207797 Categorie

 499,00 incl. BTW

Gedetailleerde omschrijving

Omschrijving

Deze jas is gemaakt van hoogwaardig en zacht volnerf rundleer, is warm en beschikt over een uitneembaar vest. Gemaakt in samenwerking met het gerenommeerde motoroliemerk Motul, dat sinds 1853 nauw verbonden is met de motorlevensstijl en een rijk race-erfgoed heeft, is het Indy-jack zeer gewild bij degenen die het hebben ervaren.
Met zijn aansluitende snit Deze jas is gemaakt van volnerf rundleer, variërend van 1,1 mm tot 1,2 mm dik, wat duurzaamheid en superieure kwaliteit garandeert. De vaste mouw- en bodyvoering zijn voorzien van twee zakken met ritssluiting voor extra gemak.

Inbegrepen bij de jas is een uitneembaar thermo-aluminium mouwloos bodyjack, uitgerust met een portemonneezak en een zak voor een mobiele telefoon. Deze extra laag zorgt voor extra warmte en veelzijdigheid. Om je te beschermen tegen regen is de jas voorzien van een waterdicht membraan.
Binnenin de voering vind je een portemonneezakje met ritssluiting en een vakje voor je mobiele telefoon. Bovendien beschikt de jas over twee externe zakken voor eenvoudig opbergen.
De zijkanten en manchetten van de jas kunnen worden aangepast met behulp van drukmechanismen, waardoor een pasvorm op maat mogelijk is.

Voor uw veiligheid worden verwijderbare CE-conforme beschermende schalen voor de schouders, ellebogen en rug meegeleverd.
Wees gerust: dit product is getest en voldoet aan de CE-normen voor kwaliteit en veiligheid.

Ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en de uitzonderlijke erfenis van Motul met dit leren jack.

Extra informatie

Merk

Kledingmaat

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Kleur

Wit / Zwart

Materiaal

Rundleer

Kleding voor

Heren

Verkoopeenheid

P/STUK

Gerelateerde producten