Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

Motul Jacket Garage Denim

Met een rechte snit, een overhemdkraag en raglanzakken vindt dit jack zijn match in zijn tegenhanger in bomberstijl.

Artikelnummer P207831 Categorie

 279,00 incl. BTW

Gedetailleerde omschrijving

Omschrijving

Met een rechte snit, een overhemdkraag en raglanzakken vindt dit jack zijn match in zijn tegenhanger in bomberstijl.
De elegantie weerspiegelt werkelijk de essentie van het combineren van verfijnde en casual esthetiek. Het iconische Motul-erfgoedlogo staat centraal op de borst, terwijl een boeiend, gezeefdrukt ontwerp de achterkant verfraait.

Het jack is gemaakt van versterkt katoenen canvas en afgewerkt met een denimeffect, wat de onderscheidende look compleet maakt.
Dit jack is gemaakt van duurzaam versterkt katoenen canvas en zorgt voor een lange levensduur en veerkracht. De vaste voering van polykatoen, terug te vinden in het lichaam en de mouwen, zorgt voor comfort en is voorzien van twee handige zakken. Bovendien bieden een uitneembaar mouwloos vest van thermo-alu materiaal en twee extra zakken veelzijdigheid en extra warmte naar wens.

Uitgerust met twee voorzakken, biedt deze jas voldoende opbergruimte voor uw benodigdheden. Voor veilige opslag is er discreet een portemonnee vak met ritssluiting aan de linker binnenzijde geplaatst.
Pols- en taillebandjes zorgen voor een aangepaste pasvorm, wat zowel de stijl als het comfort verbetert. Om u te beschermen tegen onverwachte regen, is deze jas voorzien van een betrouwbaar membraan dat bescherming biedt tegen vocht.

Bovendien beschikt het over verwijderbare bescherming voor de schouders, ellebogen en rug, die allemaal voldoen aan de strenge CE-normen voor uw gemoedsrust.
Wees gerust, deze jas heeft een CE-goedkeuring verkregen, wat bewijst dat het voldoet aan de hoogste kwaliteit en veiligheid standaarden.

Geniet van de harmonieuze samensmelting van eigentijds design, het gewaardeerde erfgoed van Motul en het onberispelijke vakmanschap dat te vinden is in dit opmerkelijke leren jack.

Extra informatie

Merk

Kledingmaat

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Kleur

Marineblauw

Materiaal

Denim

Kleding voor

Heren

Verkoopeenheid

P/STUK

Gerelateerde producten