Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

KLANTENSERVICE

Achter de schermen van Club Motul dragen alle collega’s dagelijks hun steentje bij tot het succes van deze webshop. Dankzij een gedegen productkennis, doorgedreven training en een persoonlijke service, maken we dagelijks het verschil voor onze klanten. Club Motul is een online winkel, met een fysiek kantoor en 800 m2 stockageruimte vanwaar wij Motul’s olie, smeermiddelen en onderhoudsproducten over heel Nederland uitleveren.

We beschikken over een uitgebreid netwerk en dankzij onze jarenlange ervaring in de oliebranche, zijn we experts als op het producten aankomt, dit in zeer uiteenlopende branches. Zit u met een probleem, een technische vraag of een uitdaging? Wij denken graag met u mee na over de beste oplossing. Bel ons of spring even binnen in ons filiaal te Elst.

OVER CLUB MOTUL
Wij werken met een team van 10 mensen vanuit Elst. Al deze collega’s spelen een sleutelrol in ons succes. Zij maken het verschil en samen zorgen wij voor een goede service en het beste resultaat voor bezoekers van Club Motul. Wij leggen de focus op Motul smeermiddelen omdat ze specifiek voor klassiekers ontwikkeld werden, met het oog op diverse toepassingen en een constante focus op kwaliteit. Zo beschikt Motul over motoroliën specifiek ontwikkel voor motoren voor 1950, na 1950, maar ook over een ‘Eighties’ en ‘Nineties’ gamma voor de opkomende markt van youngtimers.

OPENINGSTIJDEN
Voor het afhalen van online bestelde orders kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bij ons terecht, feestdagen uitgezonderd.

VRAGEN?
Contacteer dan even één van onze Club Motul medewerkers. Zij helpen u graag verder met professioneel advies.
Wil u graag up to date blijven? Volg dan zeker onze Facebook, Instagram of TikTok pagina’s.

Heeft u een vraag? Bel of mail ons!