Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

Motul Motocool expert

MOTUL MOTOCOOL EXPERT -37°C is een gebruiksklare koelvloeistof, antivries en anticorrosiemiddel voor koelcircuits van motorfietsmotoren.

Artikelnummer 111033 Categorie

 11,95 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Gedetailleerde omschrijving

Beschrijving

MOTUL MOTOCOOL EXPERT -37°C is een gebruiksklare koelvloeistof, antivries en anticorrosiemiddel voor koelcircuits van motorfietsmotoren. MOTUL MOTOCOOL EXPERT -37°C is gebaseerd op mono-ethyleenglycol en bevat een hybride (organisch/anorganisch) anti-corrosie additief genaamd Hybrid Tech.
Het product is bijzonder geschikt voor lichte aluminiumlegeringen die worden gebruikt in motorfietsmotoren.

Specificaties

  • AFNOR SPECIFICATIES NF R 15-601
  • ASTM-STANDAARD D3306
  • BRITSE STANDAARD BS 6580
  • JAPANSE STANDAARD JIS K2234

 

Prestaties

Uitstekende bescherming van koelcircuits tegen bevriezing (-37°C) en van metalen tegen corrosie. Het garandeert een uitstekende warmte-uitwisseling waardoor een effectieve koeling van de motor mogelijk is.
Voorkomt oververhitting van de motor.
Uitstekende anticorrosie- en anticavitatie-eigenschappen die in de loop van de tijd behouden blijven. Compatibel met pakkingen van het Durit-type, kunststof en chromen onderdelen.
Antischuim eigenschappen.
Het product wordt bitter gemaakt, door toevoeging van specifieke stoffen, om inname te voorkomen, conform de geldende wetgeving. Koelvloeistoffen zijn zelfs schadelijk, ook al hebben ze een zoetige smaak.

 

Aanbevelingen

Klaar voor gebruik, niet mengen met water. Verversingsintervallen: in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant. Gebruik het product niet voor vorstbescherming van drinkwatervoorzieningssystemen

 

Extra informatie

Merk

Verkoopeenheid

1 LITER

Kleur

Geel

Gerelateerde producten