Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

Motul Hybrid 0W-8

100% synthetisch en brandstofbesparend motorsmeermiddel.

Artikelnummer P107155 Categorie

 19,50 64,95 incl. BTW

Gedetailleerde omschrijving

Omschrijving

100% synthetisch en brandstofbesparend motorsmeermiddel. Dit smeermiddel is speciaal ontwikkeld voor Hybrid Electric Vehicles (H.E.V.) en Plug-in Hybrid Electric Vehicles (P.H.E.V.) uitgerust met recente benzinemotoren. MOTUL HYBRID 0W-8 is het resultaat van MOTUL-innovatie bij de ontwikkeling van nieuwe geavanceerde smeermiddelen en is speciaal samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften van hybride elektrische voertuigen, zoals HEV, PHEV en BEV met Range Extender, waarbij meerdere onverwachte stops en starts van de benzinemotor plaatsvinden tijdens het rijden.

Deze specifieke werking van de verbrandingsmotor op een hybride voertuig genereert zeer specifieke beperkingen voor het smeermiddel. MOTUL HYBRID 0W-8 voldoet volledig aan al deze vereisten. Bij toepassingen met hybride voertuigen zijn de eigenschappen van “brandstofbesparing” van het smeermiddel van het grootste belang, maar de vluchtigheid van het smeermiddel en daarom het vermogen om het olieverbruik van de verbrandingsmotor te beheersen, is ook erg belangrijk bij het gebruik van olie met een dergelijke lage viscositeit.

De exclusieve formule MOTUL HYBRID 0W-8 maakt het bijzonder bestand tegen hoge temperaturen voor een betere controle van het olieverbruik. Deze zeer lage viscositeit verbetert ook de oliestroom bij het opstarten, zorgt voor een snellere opbouw van de oliedruk, een snellere verhoging van het toerental en zorgt ervoor dat de bedrijfstemperatuur sneller wordt bereikt.

Toepassing

Brandstofbesparing. Smeermiddel voor benzinemotoren.

Extra productinfo

Extra informatie

Merk

Verkoopeenheid

1 LITER, 4 LITER

Viscositeit

0W-8

Motortype

Hybride

Type olie

100% Synthetisch

Gerelateerde producten