Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

Motul 7100 4T 10W-60

100% synthetisch en brandstofbesparend motorsmeermiddel op basis van Ester-technologie. Dit smeermiddel is speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige motoren (o.a. sport-, straat- en racemotoren, trails, offroad, enduro en trial) met geïntegreerde versnellingsbak of waarvoor geen API SN-standaard vereist is.

Artikelnummer P104100 Categorie

 19,50 64,95 incl. BTW

Gedetailleerde omschrijving

Omschrijving

100% synthetisch en brandstofbesparend motorsmeermiddel op basis van Ester-technologie. Dit smeermiddel is speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige motoren (o.a. sport-, straat- en racemotoren, trails, offroad, enduro en trial) met geïntegreerde versnellingsbak of waarvoor geen API SN-standaard vereist is. Het is geschikt voor natte en droge koppelingen, motoren die zijn ontwikkeld om smeermiddel met een lage viscositeit te gebruiken en uitgerust zijn met uitlaatgasnabehandelingssystemen (katalysatoren, luchtinjectie in uitlaatpijp). Dit product is gebaseerd op Ester-technologie en is versterkt met Ester met een lage tractiecoëfficiënt om interne wrijvingsverliezen van de motor te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Deze synergie van Ester met anti-slijtage additieven en verbeterde afschuifweerstand verbetert de bescherming en levensduur van de tandwielen. Het zorgt voor een betere werking van de katalysatoren dankzij het fosfor- en zwavelgehalte. Het biedt de meest efficiënte wrijvingsniveaus om de werking van de koppeling te garanderen tijdens de drie rijmodi: starten, accelereren en constante snelheid.

De API SM-standaard is volledig achterwaarts compatibel met de API SL-standaard en alle eerdere API-standaarden. Geschikt voor katalysatoren. Aanbevolen voor specifieke KTM, HUSQVARNA en MOTO GUZZI-motoren die SAE 10W-60 viscositeitsklasse olie nodig hebben.

Toepassing

Hoogwaardig motorfietssmeermiddel.

Dit product vereist de volgende normen
  • API SN/SM/SL/SJ/SH/SG
  • JASO MA2 – M033MOT163

Extra informatie

Merk

Verkoopeenheid

1 LITER, 4 LITER

Viscositeit

10W-60

Motortype

Viertakt (4T)

Type olie

100% Synthetisch

Gerelateerde producten