Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

ZONDAG 23 JUNI – TT BROMMERSPRINT

Zondag 23 juni trekken zo’n 40 brommers een gigantische sprint op de Vaart Z.Z.. Ze strijden om de 1e plaats in de Nederlandse Scooter Sprint Competitie (NSSC).

Er zijn vier kwalificatierondes en aan het einde van de middag zijn de finales. Tussen de heats door word je door Martijn Brink getrakteerd op motorstunts en is er spektakel op het water! Zo is er een fly board show, een jetski show en wordt er geraced tussen een scooter op de weg en een scooter in het water. Ook is motorrijder Barry Veneman aanwezig namens Kawasaki met een Ninja H2R. Deze motor is een geblazen motorisch meesterwerk en zorgt voor veel spektakel!

Én er worden kortingsvlaggetjes voor de TT Kermis uitgedeeld die je in dat weekend kunt inleveren bij je favoriete attractie.

Het programma begint om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. De activiteiten vinden plaats aan de Vaart Z.Z. en op het water. Het publiek kan een plekje zoeken aan de Vaart N.Z. Op de Kop van de Vaart is er een rennerskwartier waar de deelnemers hun brommers klaarmaken voor de wedstrijd.