Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

MOTUL POP-UP STORE VERHUIST NAAR HET TT-CIRCUIT ASSEN

Na ruim 2 maanden de kop van de Vaart in Assen te hebben gesierd verhuist de Motul pop-up shop op 24 juni 2024 naar het TT-circuit in Assen.

De pop-up store zal vanaf vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni weer geopend zijn tijdens de 93ste Motul Dutch MotoGP op het TT circuit in Assen en bevind zich in de Motul fanzone.

Assen was vanaf 18 april tot 22 juni getuige van een wereldwijde Motul primeur; de allereerste Motul Lifestyle pop-up store!
De afgelopen maanden heeft de pop-up shop veel bekijks getrokken in het centrum van Assen. Vele motor en racefans hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de shop te bezoeken.

Op 24 juni zal de pop-up shop worden verplaatst om vervolgens tijdens de Dutch MotoGP op het TT-circuit is Assen haar deuren weer te openen. Vanaf woensdag 26 juni zal op de locatie van de pop-up shop traditiegetrouw het metershoge reuzenrad van TT-festivals de Kop van de Vaart sieren.

POP-UP SHOP NAAR DE MOTUL FANZONE OP HET TT-CIRCUIT

De Motul fan zone bevind zich direct achter de haarbocht tribune. Hier vind je onder andere horeca gelegenheden, diversen stands, het Motul ‘meet & greet’ podium, de Ziggo studio, live DJ’s en dus ook de Club Motul ‘lifestyle shop’ waar je jou favoriete Motul kleding kan aanschaffen!

In onze lifestyle shop kan je terecht voor een breed assortiment ‘lifestyle’ producten zoals; Motul T-Shirts, jassen, tassen, caps, sweaters, vesten etc. etc.
Daarnaast verkopen wij ook diversen Motul merchandise artikelen; van sleutelhangers tot paraplu’s en van stickers tot mokken.
Ook zullen wij een beperkt assortiment onderhoudsartikelen en olie- en smeermiddelen verkopen.
Kortom een paradijs voor de echte Motul fan!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om in Assen langs te komen, dan kan je natuurlijk altijd al jouw favoriete Motul producten online bestellen op: www.clubmotul.nl