Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

CLUB MOTUL SPONSORT KICXSTART GP MANAGER 2024

Aan jezelf, maar ook aan vrienden en familie bewijzen dat jij dé kenner bent op MotoGP-gebied? Dat jij eigenlijk in de pitbox hoort te staan en de onderhandelingen hoort te doen met de coureurs? Schrijf je dan in voor het 2024-seizoen van KicXstart GP Manager en misschien rijd jij aan het einde van het GP-seizoen naar huis op de Ducati Monster 696 Bagnaia Replica van Ducati Zaltbommel!

Op gpmanager.kicxstart.nl geven we jou als virtueel teammanager een budget van 12 miljoen om met een team van 6 rijders je kennis van de sport en inzicht in talent te laten gelden. De inschrijvingskosten bedragen éénmalig 5,95 eur per team.

WAT IS KICXSTART GPMANAGER

KicXstart GPmanager is een volledig geautomatiseerde online teammanagerscompetitie, waar dankzij onze partners fantastische prijzen zijn te winnen. Met KicXstart GP Manager blijft het niet langer bij ‘sterke praat’ met vrienden en familie over de afgelopen GP-race, maar spreken de resultaten van jouw droomteam over jouw kennis van de sport!

Als KicXstart GP teammanager zit je het komende seizoen met nét effe wat meer spanning voor de buis of langs de baan wanneer de beste motorcoureurs ter wereld zich klaarmaken voor de start. Neem de tijd, want het wordt weer flink puzzelen om uit meer dan 80 coureurs jouw droomteam van 6 rijders samen te stellen voor een budget van 12 miljoen.

MOTUL SUBLEAGUES

Binnen KicXstart GP Manager is het mogelijk een subleague aan te maken. Zo kun je in één oogopslag zien hoe je staat ten opzichte van je familie, vrienden of collega’s en maak je voor eens en altijd duidelijk wie de échte kenner is binnen de groep. Voor de subleagues met minimaal 10 teams stellen wij een CLUB MOTUL READY-TO-RIDE KIT t.w.v. €49,95 (!) beschikbaar voor de winnaar. Zo eindig je als nummer 1 het jaar niet alleen met veel zelfvertrouwen, maar ben je ook ready voor het nieuwe seizoen!

CLUB MOTUL READY-TO-RIDE KIT

De unieke Club Motul Ready-To-Ride Kit bevat diverse producten om jou en je motor na de wintermaanden weer op weg te helpen. Met de MC Care Chain Lube C2 smeer je eenvoudig de ketting. Om snel en effectief stof, insecten en ander vuil van het oppervlak van de helm en het vizier te verwijderen, gebruik je Motul Helmet & Visor Clean. Aandacht voor het brandstofsysteem mag natuurlijk ook niet ontbreken, daarom bevat de kit Motul Boost and Clean Moto. En voor extra glans hebben we de MC Care E10 Shine and Go inclusief 2 microvezel doeken toegevoegd. Are you ready to ride?

Meer informatie: gpmanager.kicxstart.nl