Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

HOE HOUD JE JE FIETS SCHOON EN IN PERFECT WERKENDE STAAT

Met een breed scala aan producten helpt Motul’s uitgebreide assortiment onderhoudsproducten van topkwaliteit u om uw fiets in topconditie te houden. Motul’s nieuwe ‘Bike Care’ assortiment, ontwikkeld op de fundamenten van het MC Care-assortiment, destilleert 170 jaar innovatie en erfgoed om fietsproducten te creëren die u helpen sneller te trappen en uw fiets in perfecte staat te houden. Ze zijn het resultaat van constante innovatie en passie, en jarenlange hulp aan ’s werelds beste teams, rijders en coureurs om kampioenstitels te behalen op motorsportevenementen variërend van Dakar en Le Mans tot MotoGP en zelfs motorbootraces.

MOTUL FIETSVERZORGING

Onlangs lanceerde Motul zijn nieuwe Bike Care-assortiment, gericht op de enthousiaste fietser die meer uit zijn fiets wil halen. Gebruikmakend van dezelfde knowhow, wetenschap en formules die worden gebruikt bij het creëren van motorsportproducten van wereldklasse, zijn de fietsverzorgingsproducten van Motul ontworpen om u te helpen sneller te trappen, of u nu naar het werk rijdt of over de paden gaat, door te reinigen, ontvetten, smeren en beschermen de belangrijkste onderdelen van uw fiets.

Gemaakt met veilige, biologisch afbreekbare formules die vrij zijn van oplosmiddelen, spuitbussen, siliconen en vluchtige organische stoffen, ze zijn geschikt voor alle soorten fietsen en worden geleverd in een ecologische verpakking gemaakt van gerecyclede materialen.

    HOE REINIG EN ONTVET JE JE FIETS

    Motul’s Frame Clean is een reiniger op waterbasis met een hoog oplossend vermogen – en is geschikt voor alle fietstypes, van forenzen in de stad tot downhill mountainbikes. Het verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil en maakt korte metten met moeilijk te verplaatsen zand, stof en modder.

    Motul Dry Clean is een spoelvrije framereiniger die een beschermende waterdichte laag sproeit om ophoping van stof en vuil te voorkomen. Zoals bij al deze producten, kan het op alle soorten fietsen worden gebruikt, ook op elektrische fietsen.

    Chain Clean is een sneldrogende reiniger die perfect is voor het ontvetten van de ketting. Het heeft ook eigenschappen die de ketting beschermen tegen slijtage – en is ontworpen om je soepeler en sneller te laten trappen.

    Met Brake Clean kunt u stof en teer verwijderen om de remefficiëntie te verbeteren en het piepen van de remmen te voorkomen. Het verdampt extreem snel, dus je bent klaar om sneller te rijden, en zoals bij al deze producten, is het oplosmiddelvrij en gemaakt van biologisch afbreekbare ingrediënten.

    HOE SMEER JE JE FIETS

    Na het schoonmaken van je fiets is het nu tijd om hem te smeren. Motul Chain Lube Dry is perfect om je fiets te beschermen als je op pad gaat in droge omstandigheden. Het is geschikt voor alle soorten fietsen en maakt gebruik van de beproefde Ester-technologie van Motul om uw ketting soepeler te laten rollen. Als je op pad gaat in natte omstandigheden, biedt Motul Chain Lube Wet je meer bescherming tegen de elementen en kan het worden gebruikt op de ketting, transmissie, cassettes en crankstellen, derailleurs en andere mechanische onderdelen.

    Motul EZ Lube is een speciaal geformuleerd, multifunctioneel smeermiddel dat diep doordringt om hardnekkige vetten en oliën te verwijderen. Het vormt een dikke, duurzame beschermende film die uw mechanische onderdelen in goede conditie houdt.

    En om uw banden in topconditie te houden en vervelende lekke banden te voorkomen, werkt Motul Tubeless Tyre Sealant snel om openingen en kleine gaatjes te dichten die worden veroorzaakt door lekke banden in tubeless fietsbanden.

    Alle bike-care producten zijn verkrijgbaar bij Club Motul.