Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

BEZORGEN & AFHALEN

Ons uitgangspunt is dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming zijn. Wanneer dat is hangt af van een aantal factoren. Op deze pagina lichten wij deze factoren en onze mogelijkheden toe, zodat je weet wanneer je wat kunt verwachten.

Onze bestellingen tot 23 kg worden bezorgd door DHL. Vanuit DHL worden klanten geïnformeerd middels een mail met track & trace code. Bezorgen bij de buren is mogelijk mits anders aangegeven door de klant. DHL biedt het pakket 1x aan, daarna zal het pakket naar een dichtstbijzijnde DHL-locatie gebracht worden waar het pakketje maximaal 2 weken zal blijven liggen. Indien het niet voor die tijd wordt opgehaald dan gaat het retour naar ons filiaal in Elst

BEZORGEN

Op clubmotul.nl staat bij ieder artikel aangegeven of het betreffende artikel wel of niet voorradig is en wat de verwachte levertijd is indien niet voorradig. Artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, kennen de volgende levertijden:

Bestelling geplaatst op:

Maandag
Vóór 15:00 uur besteld, de volgende dag geleverd.
Na 15:00 uur besteld, woensdag geleverd.

Dinsdag
Vóór 15:00 uur besteld, de volgende dag geleverd.
Na 15:00 uur besteld, donderdag geleverd.

Woensdag
Vóór 15:00 uur besteld, de volgende dag geleverd.
Na 15:00 uur besteld, vrijdag geleverd.

Donderdag
Vóór 15:00 uur besteld, de volgende dag geleverd.
Na 15:00 uur besteld, zaterdag geleverd.

Vrijdag
Vóór 15:00 uur besteld, de volgende dag geleverd.
Na 15:00 uur besteld, dinsdag geleverd.

Zaterdag & Zondag
Vóór maandag 15:00 uur besteld, dinsdag geleverd

DEELLEVERING

Wanneer een bestelling uit meerdere artikelen bestaat, leveren wij in principe uit zodra wij de totale bestelling uit kunnen leveren. Liever de artikelen ontvangen zodra dit mogelijk is? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld of neem even telefonisch contact met ons op.

AFHALEN

Bestelde artikelen kunnen ook worden afgehaald bij ons magazijn Elst. Geef dit dan aan in het bestelproces. We rekenen dan vanzelfsprekend geen verzendkosten. Let wel even goed op of het gewenste artikel daadwerkelijk staat gemarkeerd als voorradig. Is dit het geval, dan kan de bestelling dezelfde dag nog tot uiterlijk 17.00 uur in Elst worden afgehaald. We zijn geopend van 08.30 – 17.00 uur.

NIET OP VOORRAAD?

Is de aangeven voorraad op clubmotul.nl niet toereikend? Dan geldt voor het betreffende artikel een nalevering. De uiteindelijke afleverdatum is dan afhankelijk van het merk, type product en de beschikbaarheid.

BEZORGKOSTEN

Nederland
Bij een bestelling vanaf €75,00 (incl. BTW): geen verzendkosten.
Bij een bestelling tot €75,00 (incl. BTW): de verzendkosten zijn €7,50 (incl. BTW) per bestelling.

België en Luxemburg
Bij een bestelling vanaf €200,00 (excl. BTW): geen verzendkosten.
Bij een bestelling tot €200,00 (excl. BTW): de verzendkosten zijn €7,50 (excl. BTW) per bestelling.