Officiële Motul e-commerce partner

Op werkdagen besteld, morgen in huis!

Veelal uit voorraad leverbaar

Gratis verzending in NL vanaf €75,-

OVER ONS

WIE IS CML ONLINE BV?

Club Motul is in 2022 opgericht en is een bijzonder samenwerkingsverband met Motul. Club Motul is gericht op de online verkoop van de premium Motul smeermiddelen via de website clubmotul.nl. Hierbij stemmen we doelgericht ons assortiment af op de honderden Nederlandse oldtimerclubs en hun leden die enkel het beste willen voor hun voertuig.

Wij willen ons op de markt van motoroliën, koelvloeistoffen en overige smeermiddelen onderscheiden door een goede prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden, maar ook als een bedrijf waarbij service en kennis over olie en smeermiddelen voor klassiekers voorop staat. Wij zien goede service niet alleen als ‘after-sales’, maar vooral als ‘pre-sales’. Een premium merk als Motul biedt de perfecte oliën en onderhoudsproducten voor eigenaars die enkel het beste voor hun klassieker of youngtimer wensen.

WIE IS MOTUL?

Motul is van origine een Frans bedrijf opgericht in 1853, dat ondertussen wereldwijd actief is in meer dan 140 landen. Het is gespecialiseerd in het samenstellen, produceren en distribueren van hoogtechnologische motorolie en onderhoudsproducten voor auto’s, motorfietsen en andere voertuigen en in smeermiddelen voor de industrie via haar divisie Motul Tech.

Al meer dan 150 jaar is Motul unaniem erkend voor haar kwalitatieve producten, innovatieve ontwikkelingen en engagement op het gebied van motorsport. De betrokkenheid van Motul in motorsport laat toe haar producten aan de meest extreme belasting te testen en zo smeermiddelen met optimale bescherming te ontwikkelen voor alledaags gebruik. Motul is ook specialist in synthetische smeermiddelen. In 1971 was Motul de eerste olieproducent om te pionieren met de samenstelling van 100% synthetische olie, afgeleid uit de luchtvaartindustrie, waarbij ze gebruik maakten van Ester-technologie. Zo werd de unieke Motul 300V motorolie geboren waarbij de V staat voor de 300 Victories (overwinningen) tot in ’71, waarna nog vele overwinningen volgden.

Motul is een trouwe partner van vele autoconstructeurs en raceteams, steeds met het oog op nieuwe technologische ontwikkelingen binnen de motorsport. Partnerships zijn cruciaal voor de lange geschiedenis van het merk, getuige het groeiende aantal fabriekspartnerships, Ariel, Brabus, MV Agusta, RUF, Subaru, Glickenhaus, Suzuki, Caterham, Nissan Nismo, Sherco, HRC Racing, …

Motul is ook partner van verschillende internationale competities, gerenommeerde oldtimerfestivals en de officiële hofleverancier voor vele raceteams: Trials, Enduro, Endurance racing (FIA WEC), MotoGP, World Superbike, Supercross, Rallycross, World GT1, 24u van Le Mans (auto’s, motoren en classic), 24u van Spa, Isle of Man TT & Classic TT, de Dakar Rally, Carrera Panamericana, Goodwood Revival, Tour Auto, The Classic in Silverstone en in eigen land van FEHAC, de officiële Nederlandse oldtimerfederatie alsook de TT in Assen.

Bij Motul wordt niet simpelweg olie gemaakt, maar elke dag opnieuw uitgevonden.